ostale radionice

 

 

 

 

Vaši svakodnevni izazovi mogu biti naporni ako se u njima ne snalazite dobro. Zato centar nudi različite RADIONICE s temama osobnog rasta i razvoja.

Životna sanjaonica nudi različite radionice u kojima se nude alati za rješavanje svakodnevnih problema na poslovnom, ali i na privatnom planu.

Imate li problema s postavljanjem i/ili realizacijom CILJEVA. Mi vam nudimo rješenje!!

Naučite kako definirati ciljeve, kako prepoznati koji su ciljevi za nas najbolji i kako ih ostvariti. Naziv radionice je PUT KA USPJEHU.

 

Stalno ste u konfliktu s nekime i nitko vas ne čuje niti vas razumije? Vi ne razumijete druge?

Imamo rješenje. Radionica KONFLIKTI nudi vam vrlo jednostavna rješenja kako riješit situaciju na najbolji način, u kojoj nitko ne gubi i svi izlaze kao pobjednici. Zaboravite kompromise, naučite nešto novo.

Imate TREMU? Osjećate nelagodu prilikom javnih nastupa, razgovora s nadređenima, usmenih ispita na fakultetima, razgovora s kolegama ili partnerima?

Nema problema više. Prijavite se na radionicu TREMA I KAKO JE SE RIJEŠITI. Naučit ćete alate koji će vam u svakom trenutku biti pri ruci. Njihovom implementacijom riješiti ćete se situacija koje izazivaju nelagodu, osjećaja straha, srama, manje vrijednosti i svega onoga što se u vama javlja kada vas uhvati trema.

Često vas ne razumiju ili vi ne razumijete druge. Vaša komunikacija je sputana?  Događa vam se: “Ja šumom, ti drumom”?

Vrlo lako naučit ćete kako komunicirati. Svi često razgovaramo o istim stvarima, a ne razumijemo se. Idemo u istom smjeru, međutim to ne primjećujemo. Naučite kako prepoznati i čuti, kako shvatit drugu stranu, kako razgovarat s onima koji nas ne razumiju? Prijavite se na radionicu KOMUNIKACIJA I ODNOSI.